Зеленський: результати переговорів з Байденом будуть відчутні на полі бою – у посиленні українських воїнів та в деокупації територій

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що його переговори з Президентом Сполучених Штатів Америки Джозефом Байденом у Києві були важливими та змістовними, а їх результати будуть відчутні на полі бою – у посиленні українських воїнів та в деокупації територій.

Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента України

Щойно ми провели переговори з паном Президентом Сполучених Штатів у форматі тет-а-тет і в розширеному форматі, і це була розмова, яка справді наближає нашу спільну перемогу в цій війні. Ми можемо й маємо зробити так, щоб саме цей, 2023-й рік став роком перемоги, – заявив Зеленський на зустрічі з представниками ЗМІ за результатами переговорів із Джозефом Байденом у Києві.

Президент наголосив, що ця неспровокована й злочинна війна Росії проти України, всієї Європи та демократичного світу має завершитись очищенням української землі від російської окупації та твердими гарантіями довготривалої безпеки як для нашої держави, так і для Європи та світу.

Саме зараз і саме в Україні вирішується доля міжнародного порядку, заснованого на правилах – the rules-based world order. Ми разом із паном Президентом Байденом, із нашими союзниками та партнерами маємо й надалі робити все можливе, щоб демократичний світ переміг у цій історичній битві, – переконаний Глава Української держави.

Джерело: Qirim News