30 вересня – 01 жовтня у Львові пройде найбільша у Східній Європі IT-конференція

Подія відбудеться офлайн у Львові 30 вересня – 01 жовтня. Участь у форумі візьмуть ІT-кластери з Вінниці, Краматорська, Конотопа, Маріуполя, Рівного, Шостки.

Серед спікерів конференції – генеральний директор компанії “Baykar” Халук Байрактар та засновник Благодійного Фонду Сергій Притула. Вони розкажуть про те, як “народний байрактар” об’єднав українців. Представники влади говоритимуть про захист від російських кібератак проти України, як влада та техбізнес співпрацюють в умовах війни, про перспективи інноваційних технологій у розвитку безпілотних літальних апаратів та інші.

Під час дводенного спілкування учасники форуму дізнаються, як технологічні компанії підтримують Україну в час війни, про майбутнє військових технологій, інсайти про кібертактику.

30 жовтня відбудеться конкурс стартапів, який оцінюватимуть засновники ІТ-компаній. 1 жовтня учасники заходу спілкуватимуться задля налагодження комунікацій та потенційних ділових партнерств.

Нагадаємо, IT Arena проходить у Львові з 2014 року. Щороку захід збирає понад 5000 техентузіастів та розробників з різних країн світу.

Ознайомитися з програмою форуму можна тут.