Подолати емоційне вигорання: кропивничан запрошують на дводенний тренінг

Як зазначають організатори, спільно з тренеркою, психологинею Ольгою Приходько бажаючі віднаходитимуть техніки з подолання емоційного вигорання та відчуттянапруги.

“Особливо схильними до вигорання на роботі є люди, які працюють в сфері «людина- людина», необхідність постійно бути на зв’язку, вислуховувати інших і говорити самому, стежити за важливими новинами, давати вказівки підлеглим або навпаки виконувати доручення керівництва, — все це призводить до того, що в якийсь момент у людини просто «сідають батарейки». Нервове напруження і стреси призводять до погіршення сну, підвищена дратівливість провокує конфліктні ситуації на роботі, негаразди в професійній сфері відбиваються на сім’ї та особистих стосунках. Тому треба вміти допомогти собі та подолати цей стан тривоги”, – йдеться в дописі.

Проєкт впроваджується Громадською організацією “Фундація підтримки осіб старшого віку “Вік Щастя” у рамках проєкту ПРООН “ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало внаслідок війни” за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Тренінг відбудеться 20 та 21 січня в Гуманітарному Хабі “Вік щастя” на вулиці Євгена Чикаленка 1А, офіс 114.

Потрібно заздалегідь зареєструватися за посиланням